СЛЕДНИОТ НАСТАН НА КОЈ КЕ ПРИСУСТВУВА BMW МОТО КЛУБ МАКЕДОНИЈА!!!

Биди и ти дел од оваа прикаска, стани член сега и придружи се на оваа неодлоиво патување !
Read More

За нас

БМВ Мото Клуб Македонија

БМВ Мото Клуб Македонија е основан во Јуни 2017 како иницијатива на љубителите на овој бренд од целата територија на Р.Македонија. Клубот е со седиште на бул.Партизански Одреди 19 дијадема А2 локал 4 – Скопје, Македонија.
До сега, во нашиот клуб членуваат возачите на моторциклисти, но овој клуб е добродојден за секој оној кој има желба и интерес од живот на две тркала и оние со констуктивни идеи, за доброто на сите Нас.
БМВ Мото Клубот Скопје се занимава со сите активности во мото трки, мото турнеи, промовирање и ширење на културата на возење, и притоа земајќи активно учество во спортски натпревари, авантуристички турнеи, и класични активности.
Клубот е член во Мото Федерација на Македонија, а преку нејзе членува во Меѓународната Мото Федерација ФИМ, организира патувања и собири за своите членови согласно годишни планови. Членови од БМВ Мото Клуб Македонија ќе бидат дел во годинешниот собир на БМВ Моторад, кој ќе се одржи во Гармиш - Германија.
Редовните неделни состаноци се одржуваат секој Вторник во кафе бар ГО- КАРТ во близина на ВИП Арена во Скопје. Клубот брои 30 членови.
Редовните неделни состаноци се одржуваат секој Вторник во кафе бар ГО-КАРТ во близина на ВИП Арена во Скопје.

Претседател: Горан Јандреоски,
Секретар: Зоран Јаневски
БМВ Мотоклуб Македонија
Жиро-сметка: 270 072008700182, Халкбанк Скопје
ЕМБС: 720087
ЕДБ: 4057017537047

Годишната членарина за 2018 година изнесува 3.100 ,00 денари ,а еднократна уписнина е 1.200,00 денари
Уплатата на членарина и уписнината за членство се исклучиво на жиро-сметката на клубот (наведени погоре).
Плаќањата може да ги вршат само членовите кои го продолжуваат членството од претходната година, други мора повторно да побараат влез според наводите во делот Стани член.
Во прилог на плаќање, за да може членството да биде валидно, потребно е да ги пополните вашите податоци во апликацијата која е во прилог тука.

Read more

Галерија

Известувања

Отварање сезона 2019

Сабота 20.04.2019 отварање на сезона од Скопје пред "СПАЛАТО". Тргање во 09:30 часот на релација Скопје-Куманово-Кратово-Пробиштип-Штип-Велес-Скопје. Еднодневно возење. Горан...

read more

post

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not...

read more

Third Post

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has...

read more

Регистрирај се

Детали за регистрација

годишна членарина за 2018 година изнесува 3.100 ,00 денари еднократна уписнина е 1.200,00 денари Уплатата на членарина и уписнината за членство се исклучиво на жиро-сметката на клубот (подетални информации во делот "Прочитај повеќе"). Плаќањата може да ги вршат само членовите кои го продолжуваат членството од претходната година, други мора повторно да побараат влез според наводите во делот Стани член. Во прилог на плаќање, за да може членството да биде валидно, потребно е да ги пополните вашите податоци во апликацијата која е во прилог.

Прочитај повеќе...

Важно:

Апликацијата може да биде пополнета во контакт формата од десната страна или да ја симните како документ за пополнување тука.

Лични информации

Информации за моторот

Членство

Декларација

• дека ке се придржувам до Статутот на Клубот;
• ќе ги почитувам правилата и регулативите на Клубот;
• ќе учествувам во сите Клубски активности на сопствен ризик;
• во рок од 30 дена од потврдта за прием во клубот ќе ја уплатам чланарината исклучиво само на наведената сметка на клубот
Се согласувам

BMW Клуб Македонија

бул.Партизански Одреди 19 дијадема А2 локал 4 - Скопје

Tel: +389 70 233 239

email:
bmwmotoclub@t.mk

Share This